Oud ijzer ophalen in Almelo

Gratis oud ijzer en witgoed laten ophalen Almelo

Voor het ophalen van oud ijzer in Almelo neem je contact op met Oudijzer&Zo. Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met het recyclen van oud ijzer en defect en overbodig witgoed. Wij halen het oud ijzer en het defecte of overbodige witgoed gratis bij u op. Veel van het oud ijzer dat wij ophalen, kan weer worden gerecycled en dus hergebruikt worden. Wanneer u uw oud ijzer laat ophalen in Almelo door Oudijzer&Zo bent u dus niet alleen verlost van uw overbodige ijzer en witgoed, maar u bent tevens milieubewust bezig.

Gratis ophalen van oud ijzer

Wilt u ook gratis oud ijzer op laten halen in Almelo? Dan staan wij voor u klaar. Onze ophaalservice is niet alleen gratis, maar tevens hebben wij het ophalen van oud ijzer in eigen beheer. Dat betekent dat wij op afspraak bij u langs kunnen komen om gratis uw oud ijzer op te halen in Almelo. Wij halen onder andere het volgende bij u op:

 • witgoed (defect of overbodig), zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, CV-ketels, magnetrons en zonnebanken
 • oud ijzer, zoals radiatoren, spoelbakken, lege vaten, spanten en beton ijzer
 • computer en ICT apparatuur, zoals computerkasten, harde schijven, printers, modems en laptops
 • auto-onderdelen, zoals velgen, accu’s en autowrakken
 • alle soorten telefooncentrales
 • overige metalen, zoals lood, zink, koper, rvs en aluminium

Oudijzer&Zo haalt géén tv’s (m.u.v. flatscreens), vriezers of koelkasten op.

Kijk hier voor een compleet overzicht van wat wij gratis bij u ophalen.

Gratis oud ijzer laten ophalen in Almelo
Gratis witgoed laten ophalen in Almelo

Voordelen van het gratis ophalen van oud ijzer en witgoed in Almelo

Het gratis laten ophalen van oud ijzer en witgoed door Oudijzer&Zo heeft veel voordelen:

 • U hoeft zelf niet van huis met het oude ijzer of de witgoed apparatuur om deze weg te brengen.
 • Het scheelt voor u benzine kosten wanneer wij bij u langs komen met onze ophaalservice.
 • Oudijzer&Zo komt langs op afspraak, op een moment dat u goed uitkomt.
 • U bent direct van uw oude metalen en apparatuur af.
 • Het oud ijzer wordt gerecycled en dat is beter voor het milieu.
 • U hoeft niet meer op zoek naar een oud ijzer boer, wij komen graag bij u langs.

Gratis witgoed op laten halen in Almelo

Naast gratis ijzer ophalen in Almelo, zijn wij ook beschikbaar voor het gratis ophalen van witgoed. Dus wenst u in Almelo witgoed op te laten halen, dan neemt u contact met ons op. Het ophalen van witgoed is gratis. Dat geldt voor zowel defecte apparaten als voor nog werkende, maar overbodig geworden apparatuur. Je kunt hierbij denken aan oude wasmachines en droogtrommels, maar ook kleinere producten zoals broodtoasters, fornuizen of stofzuigers komen wij bij u in Almelo ophalen. In principe is alles welkom waar een snoer en een stekker aanzit, met uitzondering van tv-kasten, koelkasten en vriezers.

Service bij Oudijzer&Zo

De wensen van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Oudijzer&Zo biedt u dan ook een uitstekende service voor het oud ijzer ophalen. U neemt contact met ons op en wij komen op afspraak bij u langs voor het ophalen van oud ijzer, witgoed en andere metalen. Deze service is geheel gratis. Daar wij een eigen ophaalservice kennen, kunnen we op de momenten waarop het u het best uitkomt bij u langs komen. Onze medewerkers zijn erg gemotiveerd en dienstverlenend. Heeft u een wasmachine, maar kunt u deze niet verplaatsen? Dan halen wij deze gewoon bij u op uit uw woning. Wij staan ten alle tijden voor u klaar om uw oud ijzer op te halen in Almelo. Niet alleen in Almelo staan wij voor u klaar. U vindt ons ook in andere plaatsen. Neem contact met ons op voor meer informtie.